Ειδικευόμαστε στην παροχή λύσεων-προϊόντων σε ότι αφορά ηλεκτρονικά προϊόντα και παρελκόμενα τους όπως είναι τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, μέσα από μια τεραστία γκάμα για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Με σκοπό την διάθεση πρωτοποριακών και συμβατικών προϊόντων για εσάς.

Στο νεοσύστατο κατάστημα μας θα βρείτε επώνυμες εταιρίες καλλυντικών με μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ.  Άκρως κοριτσίστικη, οικονομική αλλά με άψογη ποιότητα  εταιρία καλλυντικών Essence σε απόλυτα girly και παιχνιδιάρικη διάθεση. MD Professionell, Επαγγελματική ποιότητα με φυσικό αποτέλεσμα και λάμψη. W7 Professional make up, Pink και Punk λούκ με άψογη εφαρμογή για φρέσκα και μοντέρνα κορίτσια που θέλουν να κρατήσουν το κοριτσίστικη διάθεση τους. Πάθος, Έντονη διάθεση που χτυπάει κόκκινο και Επαγγελματικό μακιγιάζ είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Peggy sage.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε επώνυμες εταιρίες αρωμάτων σε απόλυτα ενισχυμένη μορφή eau de perfume σε ποσότητες 50 και 100ml για γυναίκες και άνδρες.  H εταιρία μας  με την αγορά 600ml σας κάνει δώρο 30ml. Εκτός από τα αρώματα θα βρείτε ακόμα και τις αντίστοιχες κρέμες σώματος των αρωμάτων.

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε φανταχτερά και γουστόζικα χειροποίητα κοσμήματα(βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, επίχρυσες ασημένιες και ατσάλινες αλυσίδες). 

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσα στο site www.fairysbeauty.gr έχουν επιλεχτεί προσεκτικά έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Η διαλογή τους γίνεται μέσα από ενδελεχείς ελέγχους ποιότητας, πρωτοπορίας (Innovation) και γκάλοπ αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό. Διαθέτουμε συνεργάτες στο παγκόσμιο στερέωμα και σε καίριες θέσεις προκειμένου να παρακολουθών τις αγορές ανά τόπους προκειμένου να εξασφαλίζουμε πρώτοι τα πιο καινοτόμα προϊόντα.

Ειδικευόμαστε στην παροχή λύσεων-προϊόντων σε ότι αφορά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, μέσα από μια τεραστία γκάμα για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Με σκοπό την διάθεση πρωτοποριακών και συμβατικών προϊόντων για εσάς.